TACK TILL ALLA SOM SPONSRAR ENKRONAS-MATCH!

Nu när restriktionerna äntligen har släppt så kan vi ha vår efterlängtade ENKRONAS-MATCH. Och ikväll smäller det kl 19.00. Alviks damlag möter Uppsala och det kommer såklart bjudas på grym basket men också uppträdanden, tävlingar, DJ och mycket mer!

Genom sponsorers bidrag stöttar de till hela växthuset Alvik Basket; från de allra yngsta knattarna till förebilderna i damlaget, från de unga coacherna (födda 2008 och uppåt) som tillhör Alviks ledarakademi till alla fantastiska seniora ledare som är ryggraden i föreningen. Genom Alvik Basket får över 1000 barn och ungdomar i Bromma varje vecka en meningsfull fritid, social samvaro och motion genom att träna och tävla i basket. Alvik Basket vill tacka er att ni vill vara vara med och stötta vår fina och viktiga verksamhet! Som sponsor (privat eller företag) är man med ikväll och bjuder hela publiken på entrén. Detta genom att betala en fast summa per åskådare som kommer till matchen. 

TACK FÖR ATT NI STÖTTAR ALVIK BASKET!

HÅKANSON UNITED  
MEMIRA  
ÅKE JUHLIN

MÅLERIBUTIKEN I ALVIK 
FAM. FOLLIN  
FAM. LAGERKVIST

FAM. FREY
FAM. CURMAN  
ICA ALVIKSTORG  

PETTER ODHNOFF  
FAM. ELLIOT   
FAM. HÅKANSON

FAM. W-O GILBERT  
FAM. LAAG  
FAM. LORENTZON

FASTIGHETSBYRÅN    
FAM. HAGMAN  
SWEETSYSTEMS

PARADISET SOLVIK  
FAM. COOLEY  
FAM. MILLDE
BASTLING & PARTNERS  
MUMTAZ INTEGRATION  
GOLFO

Rulla till toppen