Damlaget spelar sista matchen i grundspelet.

Söndag den 20/3 klockan 15.00 spelar damlaget i Kinnahallen. Det är sista matchen innan slutspelet.

Senast lagen möttes var under första matchen för säsongen, då vann man rätt komfortabelt men vi alla vet ju att det hänt en del i båda lagen sedan dess. Jag skulle gissa på att det blir en jämn match där båda lagen vill vinna sista grundspelsmatchen och gå in i slutspelet med en vinst. 

Alvik har gått från klarhet till klarhet efter jul och coach McCarville har verkligen byggt den identitet hon pratat så mycket om sedan hon tog över. Man börjar se vilken typ av basket hon vill spela och spelarna har köpt hennes idé med hull och hår. Det verkar som en perfect match. 

Lycka till på söndag ALVIK! 

 GO ALVIK

Som vanligt kan ni se matchen på solid sport och stötta Alvik Basket, HÄR SER NI MATCHEN!

Nu vill ni inte missa att bli månadssupporter, DET ÄR JU SLUTSPEL SNART! Det FÅR ni inte missa. 

Missa inte heller matchen!

Rulla till toppen