Anmälan till Ludde Skills Camp är öppen!

Ludde Skills Camp arrangeras för fjärde året i rad och har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Träningen kommer vara krävande, intensiv och det är upp till varje deltagare att göra det mesta av träningstiden. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer läsa sig under veckan.

Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2005-2010 och har mycket höga krav på våra coacher och tränare att leverera träningar på toppnivå. Lägret är öppet för spelare i alla klubbar.

Lägret planeras och arrangeras tillsammans med Ludvig Håkanson, som inte bara är en av de största talanger som kommit från Alvik Basket, utan är en av de mest framträdande spelarna i svensk basket idag. 

Ludde kommer från Alviks framgångsrika P96-lag, men flyttade redan som 15-åring (2011) till Barcelona och en av Europas främsta basketakademier. Där gjorde han sig snabbt ett namn för framtiden och är fortfarande den yngsta spelare som deltagit i en tävlingsmatch för Barcelonas herrlag. Nu spelar Ludde i Bilbao Basket (ACB, Spanien) och han är en av grundpelarna i svenska landslaget.

Ludde har jobbat extremt hårt för att komma dit han är idag och vill genom LSC ge tillbaka till ungdomar, samt visa både att det är möjligt, men även vilken väg man kan ta för att nå dit man vill. 

De första 50 som anmäler sig till lägret kommer vara med i en utlottning av två courtsidebiljetter till landskampen mellan Sverige och Slovenien 3 juli på Hovet!! 
Sista dag för anmälan är söndag den 22:e maj. 

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

GO ALVIK!

Rulla till toppen