Playoffs Baby!

Nu är den här, tiden som alla basketgalningar längtat efter och som Janel och spelarna har kämpat för hela säsongen.  

Det är SLUTSPEL, det är hype och det blir fest. För Alvik var det spännande ända in i slutet av grundserien innan det var avgjort hur slutspelet skulle se ut. Det var klart ganska länge vilket motstånd man skulle få men det hängde på sista matchen för att avgöra om man skulle få hemmaplansfördel eller inte. Tyvärr blev det inte, men tjejerna och Janel är redo och hypade för slutspel.  

”Vi kommer ta oss an uppgiften som om det är vilken match som helst, med en förståelse om att det är vinna eller åka hem som gäller. Allt är viktigt i varje match men vi vill inte bli för “wrapped up in it”, säger Janel inför slutspelsomgången mot A3 Umeå.  

Första matchen är på lördag och Alvik åker upp till Umeå för att ta sig an första matchen med uppkast 15.30.  

Sedan möts lagen igen i BORGEN på måndag 28/3, kl 19.00.

Match 3 är planerad att spelas på onsdag 30/3, 18.30 i Umeå. Matchen spelas bara om det står 1-1 i matcher, då blir den här matchen avgörande.  

A3 är det bästa laget i ligan just nu och smashade motstånd som Luleå och Norrköping stod för och det var det sista man gjorde innan det nu är dags för slutspel. Det är något Janel håller med om och poängterar att Alviks damlag kommer förbereda sig så bra dom bara kan och att laget kommer ge allt på planen och inte lämna något åt slumpen. 

Det här kommer bli så grymt. Slutspel är slutspel och allt kan hända. Det är två lag som kommer kämpa in i det sista och lämna allt man har på planen. Det här är något man inte vill missa. Basket i sin finaste form. Nerver, kämpaglöd, grym basket och vilja av stål är ord som beskriver slutspelet väl.  

JAG kommer i alla fall sitta, eller stå, framför Tv:n och heja på damlaget på lördag. Gör det du med!! På måndag förväntar vi oss att NI ALLA är i Åkeshovshallen och hejar för allt vad ni är värda och hjälper vårt damlag till en seger mot A3 UMEÅ.  

KOM IGEN NU ALVIK, NU KÖR VI!! 
 
LETS GO ALVIK! 

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen