Omgång 3 – EGBL.

Alviks DU17 är iväg på omgång 3 i EGBL U18 i Liepāja, Lettland. Det är tredje gången laget åker iväg och man märker på tjejerna att de ser väldigt mycket framemot dessa resor och matcher. Tempot är högre än hemma, domarna tillåter mer kontakt och alla lag kan slå alla om man har en dålig dag. Vi är ganska trötta mentalt nu med tanke på den urladdning vi stod för i förra helgens U17SM omgång på hemmaplan i Åkeshov. Resan är ytterligare ett steg i tjejernas utveckling mot högre höjder i livet och basketen – vi pratar väldigt lite om tävlingsmål utan vi använder de här resorna att prata om ansträngning och att jobba för varandra i en grupp som inte träffas dagligen och spelar så mycket ihop.- Zlatan Hadziresic

Lycka till, vi håller tummarna från Åkeshovshallen!

Rulla till toppen