Kvartsfinal två hemma i BORGEN!

Redan imorgon får Alvik chans till revansch för förlusten i Umeå på lördagen.  

19.00 är det uppkast hemma i Borgen, måndag 28/3. ”Då gäller det att spela 40 minuter bra basket då 35 inte räcker mot ett lag som Umeå!” – säger coach McCarville.  

Alvik spelade väldigt bra och det är inte mycket man behöver förändra för att kamma hem en vinst i den andra matchen i kvartsfinalserien. Vi behöver avsluta matchen starkare, boxa ut och klara deras press bättre. Att det bli nycklar för matchen imorgon, håller Janel med om.  

Imorgon är det vinst som gäller för Alvik, då spelas en tredje och avgörande match mot Umeå på onsdag, i Umeå. Det här fixar vårt damlag, men för att vara på den säkra sidan: KOM TILL BORGEN IMORGON och var den sjätte spelaren som hjälper damerna till vinst!  

GO ALVIK!! 

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen