Nu gäller det ALVIK!

Alvik åker upp till Umeå för den sista och avgörande kvartsfinalen i damligans slutspel.  

Det är uppkast 19.00 och nu gäller det Alvik. Damlaget har mer att ge och kommer behöva ta fram det på onsdag. Det håller coach Janel med om samtidigt som hon säger att Umeå inte kan ändra så mycket men att hon vet att Alvik har mer att ge.  

Det känns som att Alvik har ett litet mentalt övertag då laget ledde stora delar av första matchen som slutade i en knapp förlust med 3 poäng. Andra matchen ledde damlaget också hela matchen och knöt ihop säcken i slutet och vann med 4 poäng. Inför den sista känns det som att Alvik har mer att ge medan Umeå har gett allt och fått jaga i de två tidigare matcherna.  

Det är nu det gäller! Sista avgörande matchen och vill Alvik ta sig till semifinal är det bara att vinna som gäller.  

Vi alla måste heja från soffan och hjälpa damlaget till en vinst!  HÄR SER NI MATCHEN!!

LETS GO ALVIK!!!  

Vid en vinst på onsdag spelas första semifinalen på söndag 3 april, mot Luleå Basket i Luleå Energi arena med uppkast 18.00.  

Rulla till toppen