Herrlagets sista match.

Herrlaget kommer från sex raka segrar när man tar emot Sundsvall för att spela sista matchen för säsongen. Coach Johan vill avsluta säsongen genom att ta sju raka. Laget är formstarkt och har tagit sig upp på en fjärde plats i tabellen. Det betyder verkligen att man är med och slåss med de allra bästa i serien.  

Det är Alvik som gått bäst i tabellen här de senaste sex matcherna, och har verkligen lyckats toppa formen inför slutet. Tureberg ligger etta, Sloga Uppsala två och Lidingö trea. Av de tre lagen är det bara Tureberg man inte vunnit mot den här säsongen så det är väldigt jämnt.  

Senast laget mötte Sundsvall vann man övertygande och det finns väl ingen anledning att inte tro att det ska bli så den här gången också. Alvik har inte full styrka men Coach Johan är inte orolig över det, ”Vi har en del skador men det betyder att andra får kliva fram!”  

Lycka till nu Alvik, ta er sjunde raka och avsluta säsongen på topp, BEST OF THE BEST!

Vi ses i Åkeshovshallen nu på lördag den 2 april, uppkast kl 15.00

GO ALVIK 

Rulla till toppen