Sjunde raka för Alviks herrlag.

I säsongens sista match tog herrlaget en övertygande seger mot bottenlaget Sundsvall. Siffrorna skrevs till 103-57. Laget hade helt galet skytte i första perioden som man vann med 35-11. Coach Johan säger att man visste att det var tempo och snabbt spel som skulle sätta punkt för den här matchen och det gör man verkligen. Han säger också att skyttet i den första perioden såklart hjälper dem. Alvik är aldrig hotade i matchen och alla spelare gör poäng, det är ju alltid roligt när alla är med och bidrar. Det är extra roligt eftersom inget spelare är på planen mer än runt 20 minuter.  

En väldigt fin säsongsavslutning av herrlaget med 7 raka vinster. Laget slutar på 15 vinster totalt och 7 förluster. Att sluta topp fyra är väldigt bra och coach Johan har verkligen lyckats toppa formen på spelarna inför slutet av säsongen. Coach Johan är väldigt nöjd med säsongen och säger att det unga lag man haft har gjort det väldigt bra. Vi hade såklart velat vinna serien men de tre lag som ligger ovanför oss är väldigt bra. Om det här laget får hålla ihop kommer dom kunna utmana om seriesegern till nästa år.  

Tack för den här säsongen Alviks Herrlag. Vi ser redan fram emot nästa.  

GO ALVIK!  

Topp 3 Alvik: 

Poäng:  

Jonas Rusom – 20 poäng 

William Hamzehnejad – 16 poäng  

Noel Smeds – 14 poäng  

Returer:  

William Hamzehnejad – 8 returer  

Noel Smeds – 6 returer  

Philippe Auvray – 6 returer  

Assists:  

Alexander Holmström-Forster – 7 assists  

Leo Byrne – 5 assists  

Noel Smeds – 3 assists 

/Sofie Lagumdzija

Rulla till toppen