Årets coach från SBL Dam klar för Ludde Skills Camp 2022!

Vi är otroligt glada över att kunna presentera Alva Stark som en av coacherna på Ludde Skills Camp i sommar! Trots sin unga ålder har Alva hunnit med mycket. Hon startade sin karriär i Norrköping där hon coachade U17 och U19, hon har varit landslagscoach för DU15 i tre år samt tagit upp Östersunds Damlag från Div 1 till SBL Dam. Som nykomlingar i SBL Dam 2021/2022 ledde hon Östersund till en sensationell semifinal och fick mycket rättvist ta emot priset som årets coach. Vi ser fram emot att få ta del av dina skills, varmt välkommen till Ludde Skills Camp Alva!

Alva inför lägret: 

”Det ska bli jättekul att komma till Ludde Skills Camp och jag ser verkligen fram emot att jobba med alla fantastiska spelare!”

Läs mer om lägret HÄR!

GO ALVIK!

Rulla till toppen