ALVIK BASKET SÖKER BARN- OCH UNGDOMSANSVARIG.

Är du intresserad av ett av Sveriges roligaste basketjobb? I växthuset Alvik Basket är vår barn- och ungdomsansvariga föreningens viktigaste person. Sök nu!

Uppdraget

Alvik Baskets vision är att tillsammans göra Alvik till Nordens främsta växthus för unga basketspelare och ledare. Som barn- och ungdomsansvarig hos Alvik Basket är du helt avgörande för att vi ska nå dit. Målsättningen är att alla unga ska få förutsättningar att utvecklas och växa både som spelare, ledare och människor och att Växthuset håller så hög kvalitet att det även utvecklar spelare och ledare till Alviks representationslag, landslag och internationella klubblag.

Uppdraget som barn- och ungdomsansvarig består bland annat av att;

Vara ett sportsligt stöd till föreningens coacher på barn- och ungdomssidan. En ny Alvikslinje håller på att tas fram, du blir en viktig kugge i arbetet med den samt vid implementeringen.

Ansvara för, och sportsligt utveckla Alvik Baskets lägerverksamhet (lovläger, skills camps etc)

Ansvara för, och utveckla den nystartade ledarskapsakademin för unga ledare. Möjliggöra för fler att spela basket genom att starta nya lag och rekrytera ledare.

Ansvara för administrationen som rör barn- och ungdomslagen, t ex medlemshantering, serieanmälningar, bokning av halltider.

Kvalifikationer

• någon form av eftergymnasial utbildning, gärna tränarprogrammet, sports management eller liknande
• hög sportslig kompetens samt tränarerfarenhet på barn/ungdomsnivå
• erfarenhet av att leda projekt

• god förmåga att kommunicera i tal och skrift
Rollen kräver att du är självgående och initiativrik samt att du har en hög samarbetsförmåga.

Din ansökan vill vi ha senast den 3 maj. Mejla ett kort personligt brev samt CV till klubbchef Camilla Altéus, camilla@alvikbasket.nu. Alvik Basket har kollektivavtal.

Har du frågor så kontakta:

Camilla Altéus 070-444 6420, Klubbchef I Johanna Fredman 073-589 0454, Ordförande Mer information om Alvik Basket hittar du här.

Rulla till toppen