En favorit är tillbaka på Ludde Skills Camp för tredje året i rad!

Vad vore ett Ludde Skills Camp utan Boris Balibrea? Vi kan äntligen presentera Boris för tredje året i rad! Boris är en person som gör både spelare och coacher runt sig bättre. Hans energi och vilja att lära ut inspirerar alla runt honom. Boris coachar sedan tre säsonger tillbaka Umeå Basket i SBL Herr och jobbar mycket med nytänkande kring skillsträning med sina spelare. Boris är även en av fyra coacher i venska herrlandslaget och har de senaste somrarna jobbat individuellt tillsammans med Ludde Håkanson. Det är en stor ära för oss att han hinner med en vecka i Stora Mossen innan de viktiga landskamperna i 28e juni och 3e juli!

Boris inför lägret:

”Det börjar bli en tradition att coacha på Ludde Skills Camp och jag har verkligen gillat det sedan första lägret för tre år sedan. Jag kan verkligen se hur mycket spelarna lär sig och utvecklas varje år och jag gillar verkligen att umgås med dem. Vi kommer se till att alla har kul samtidigt som vi förväntar oss att alla jobbar hårt så de får med sig så mycket som möjligt från lägret. Jag ser fram emot att träffa alla spelare och ha en fantastisk vecka tillsammans!” 

ANMÄL ER HÄR!

Rulla till toppen