NY SPORTCHEF – MIKAEL WESTER

Med Mickes långa erfarenhet som coach och enorma vetgirighet kring allt som rör basket, har växthuset Alvik Basket nu möjlighet att sätta ett ännu större tryck på att utveckla föreningen sportsligt. Jag ser fram emot samarbetet och hälsar Micke välkommen i sin nya roll som sportchef. – Camilla Altéus Klubbchef 

Jag är jätteglad för möjligheten att bli sportchef för Sveriges finaste basketförening. 
Under mina drygt 30 år i föreningen så har jag hunnit prova på fler olika roller såsom ungdomsledare, seniorlagstränare och styrelsemedlem. Jag tar mig mig erfarenheter från alla dessa uppdrag i rollen som sportchef. 
Klubben vilar idag på en stabil värdegrund, och jag delar klubbens vision om att med högsta möjliga kvalitet vara ett riktigt bra växthus både för ledare och spelare hela vägen från kids club till senior elit. 
– Micke Wester Sportchef 

Rulla till toppen