USM, LIONS & BASKETLIGANSPECIAL!

Vilken helg vi bjöds på! Det största USM Final Four-arrangemanget någonsin är över, och vi har tio nya Svenska Mästare att föra in i historieböckerna, Lions-finaler spelades i Brännkyrkahallen och Blixtarna var iväg till Göteborg.

USM bjöd på tre fantastiska dagar med rolig basket och framförallt otroligt mycket Alvikare i hallen. Och vilken helg det blev, Alvik levererade verkligen och tog hem 3 guld (DU15,DU16,DU17,) och 3 silver (DU21,HU15,HU17). Vi är otroligt stolta över alla spelare och coacher, vilken basket ni levererar!

Under söndagen så spelades det finaler i Lions, där hade Alvik två lag som deltog DU15 OCH HU19, grattis till 2 guld alla spelare och coacher, otroligt bra kämpat!

Blixtarna åkte under lördagen till Göteborg där Basketligan Special spelades. Det var 4 matcher under helgen och som alltid så levereras det bra basket, mycket häng och medaljer till alla. Tack till alla spelarfe och till Martina, Sofia, och Malin som coachar Blixtarna, ni är magiska.

Vilken fantastisk klubb Alvik Basket är, en verksamhet med ett härligt driv och engagemang bland spelare, coacher och föräldrar. Helgen visade verkligen på hur långt vi har kommit med vårt Växthus och hur roligt basket är!

“Alvik Basket är verkligen ett fantastiskt växthus för unga basketspelare, det fick vi återigen kvitto på i helgen. Föreningens styrka är att våra coacher både har en sportslig kompetens och fina ledaregenskaper, det ger resultat!”– Camilla Alteus, klubbchef Alvik Basket.

Rulla till toppen