UNGDOMSLANDSLAG!

I sommar blir det en fullspäckad landslagssommar igen. För första gången sedan 2019 har vi Ungdoms-EM att se fram emot, och det kommer även att spelas Nordiska Mästerskap innan dess. Innan midsommar samlas alla ungdomslandslag i Södertälje för uppstartsläger – här hittar du alla kallade spelare för respektive landslag.

Landslagssommaren startar med en veckas läger i Södertälje 15-22 juni, där alla sex ungdomslandslag (U16, U18, U20) kommer att vara på plats samtidigt – och även våra seniorlandslag. Damerna har ett läger med fokus på framtidsnamn 11-15 juni, och herrlandslaget samlas 20 juni för uppladdning inför de avgörande VM-kvalmatcherna.
Så vill du se våra landslagsspelare in action, välkommen till Täljehallen mellan 11-24 juni!

Här är de spelare som är kallade till samlingen i Södertälje från Alvik Basket! 
Grattis till Olivia Harm (DU18), Alice Curman (DU18), Adam Massarsch (HU18), Maja Frey (DU16) och Joel Barenthein (HU16! 

Läs mer på https://basketlandslagen.se

GO ALVIK!

Rulla till toppen