Välkommen Stefan Zivkovic!

Stefan är en av de mest spännande unga coacher vi har i Sverige just nu, och vi är väldigt glada att han valt att jobba i Alvik. Stefan har tagit med sig erfarenheter från utlandet både som professionell basketspelare och som coach. Stefan är en mycket god utbildare, och kommer ge flera av våra unga killar möjligheten att ta steget från ungdomsspelare till att bli en duktig seniorspelare. – Mikael Wester Sportchef

Jag ser verkligen fram emot nästa säsong med Alvik basket. Alvik är inte vilken förening som helst, utan Alvik är en förening med en fantastisk historia och en grym framtid. Som coach för herrlaget och u19 så ser jag framemot att tillför till utveckling av spelare och klubben som helhet. Alvik har alltid varit ett känt växthus av unga talanger och de nya generationerna som kommer upp i klubben ser väldigt lovande ut. Det är något som jag gärna vill bygga vidare på. 
Stefan Zivkovic

Stefan har en fin spelarkarriär bakom sig och är nu ett spännande namn i coachsammanhang. Jag önskar honom varmt välkommen till Alvik Basket, säger klubbchef Camilla Altéus.

Rulla till toppen