Swedbank är partners till Alvik Baskets Ledarakademi

 

Alvik Basket är väldigt glada att Swedbank kliver in som samarbetspartner till Alvik Baskets Ledarakademi. Det är ett specialprogram som ger unga ledare grymma kunskaper i hur du lär ut basket på bästa sätt, leder kids så att de trivs och når sina mål. Du blir en riktigt bra Alviksledare, helt enkelt. Och man kommer ha stor nytta av allt man lär sig även utanför baskethallen.  

Idag finns 40 unga ledare i Alvik Basket, det var i januari som vi startade upp vår Ledarakademi. Ungdomarna delades in i två grupper, 13-15 och 16-19 år. Under våren har det varit workshops, roliga clinics, lite plugg, och praktik på golvet.  

Utbildningen är en del av vår nystartade Ledarakademi som syftar till att utveckla alla våra coacher och ledare genom ökade kunskaper, utbyte av erfarenheter och input från experter inom både basket och ledarskap. Under hösten fortsätter utbildningen.

Henrik Silfver, Kontorschef  Swedbank:

”Vi är en mycket stolt samarbetspartner till Alvik baskets Ledarakademi. Ett projekt som syftar till att ge ungdomar ledaregenskaper och en rad på CV:t, för att i framtiden kunna söka jobb i en alltmer tuff arbetsmarknad. Vi vill vara en aktiv samarbetspartner och en kraft till ett mer hållbart samhälle och tillsammans med Ledarakademin får vi vara just det. Vi får vara med att ge kunskap om privatekonomi och skapa framtida ledare och arbetstagare.”

GO ALVIK!

Rulla till toppen