Ny coach till damsidan!

Ny coach till damsidan!

“Daniel kommer att vara huvudtränare för vårt lag i Basketettan Dam och assisterande tränare i Damligan. Daniel tog sina första steg i Alviks knatteskola, efter detta har basket varit hans liv bla innehållande spel i Basketligan. På senare år har Daniel valt att utveckla sin coaching, med fokus på att utveckla spelare att nå sin högsta möjliga potential. Vi välkomnar Daniel tillbaka till klubben där allting började.” 
– Mikael Wester

“Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att arbeta med en så anrik klubb som Alvik. Jag hoppas kunna bidra till dambasketen med ett roligt sätt att utvecklas och tävla. Jag ser verkligen fram emot att få kliva ner i träsket och jobba hårt tillsammans med Mady och resten av gänget. Nu kör vi!”
– Daniel Nilo

Välkommen tillbaka till Alvik!

Rulla till toppen