ALVIK BASKET SÖKER VERKSAMHETSCHEF

Alvik Basket söker en Verksamhetschef som ska leda och ansvara för vårt kansli och de administrativa samt operativa delarna av vår verksamhet. Vi söker dig som gillar basket, brinner för barn-och ungdomsidrott, är en fena på ordning & reda samt är en driven, engagerad och inkluderande ledare. Du kommer spela en viktig roll för vår förening och bidra till vår fortsatta ambitiösa resa att bli Nordens främsta växthus för unga basketspelare och ledare.

Om verksamheten

Alvik Basket, som bedrivit basketverksamhet i Västerort sedan 1956, är en av Stockholms största idrottsföreningar tillika en av Sveriges största basketföreningar med cirka 1100 aktiva spelare, ca 110 coacher och ett stort antal funktionärer & lagföräldrar knutna därtill. Vårt damlag spelar i högsta serien, Svenska Basketligan dam och Herrlaget i Superettan herr. Alvik har utvecklingslag i division 1 samt bedriver Nationell Idrottsutbildning vid Bromma gymnasium. Föreningen har verksamhet för barn från 3 års ålder till motion senior samt två lag för barn-och ungdomar med funktions-nedsättningar. Säsongen 21/22 har ungdomssidan uppnått historiska framgångar med bland tre USM-guld!

Vår värdegrund
 
GEMENSKAP –
 Hos oss ska unga spelare och ledare trivas, inspireras, växa och ständigt lära av varandra.

UTVECKLING – Hos oss ska alla få möjlighet att nå sin fulla potential utifrån sina förutsättningar och ambitioner.

RESPEKT- Här ser vi alla, är lyhörda och inkluderande, ställer upp för varandra. Hos oss är alla viktiga.

UPPMUNTRAN – Vi ser och uppmärksammar våra spelare och ledares behov. Hos oss utvecklas våra unga både som spelare, ledare och människor. 

Om tjänsten

Alvik Basket har en tydlig vision, målbild och värdegrund. Ditt ansvar blir att fortsätta på inslagen väg och bidra till att vi växer och utvecklar klubben hållbart utifrån våra långsiktiga mål – i alla åldrar och på alla nivåer. 

Som Verksamhetschef för Alvik Baket är ditt uppdrag att fortsätta bygga en professionell, effektiv och hållbar verksamhet.

Du har fullt budget- och personalansvar för alla anställda och rapporterar till klubbens styrelse. 

Du leder och ansvarar övergripande för föreningens verksamhet, vilket inkluderar vår ekonomi, intäkter & kostnader, varumärke, kommunikation, administration och organisation. Det sportsliga ansvaret ligger på vår Sportchef. 

Vi vill också att du fortsätter utvecklingen av våra styrdokument, rutiner och processer samt ser till att dessa implementeras och efterföljs. 

Din profil

Kanske arbetar du idag i näringslivet i någon form av ledar- och/eller projektledarroll med resultatansvar och vill skifta fokus till förenings- och idrottsvärlden? Eller arbetar du redan i föreningslivet och söker en ny utmaning? 


Du ska dela våra värderingar och stå fullt ut för vår värdegrund.

Vi söker och värdesätter följande erfarenheter, kompetenser och egenskaper:

  • Naturlig, trygg och erfaren ledare med dokumenterad erfarenhet och goda resultat av arbete med ekonomi & budget, administration, kommunikation och personalansvar
  • Inkluderande inspiratör som drivs av mötet med andra människor, coacha och bygga team
  • Strukturerad personlighet med förmåga att fokusera på rätt saker, prioritera, sätta mål och leverera
  • Naturligt driv och engagemang samt dokumenterad erfarenhet av att åstadkomma resultat
  • God svenska- och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i officepaketet

Heltid
Lön enl. ök

Ort: Bromma/Åkeshov
För frågor kring tjänsten kontakta klubbens ordförande Johanna Fredman styrelsen@alvikbasket.nu

Mejla CV & personligt brev senast den 8 augusti till: styrelsen@alvikbasket.nu 
Urval och intervjuer görs löpande så skicka gärna din ansökan tidigare!

Rulla till toppen