Stefan Barenthein – Alvik Baskets nya klubbchef!

Stefan har ett långt förflutet i klubben som både spelare, förälder, coach och styrelsemedlem. Välkommen till en ny roll i Alvik Basket!

“Stefans kompetens, erfarenhet och drivkraft i kombination med sitt värderingsstyrda ledarskap tror jag starkt kommer bidra till det fortsatta arbetet mot vår vision: Att tillsammans göra Alvik Basket till Nordens främsta växthus för unga basketspelare och ledare.” – Johanna Fredman Ordförande Alvik Basket

”Efter många år inom Alvik både som spelare, ledare och styrelsemedlem kändes det självklart att tacka ja till tjänsten som klubbchef när möjligheten dök upp. Jag ser fram emot att leda arbetet tillsammans med övriga i organisationen mot visionen att bli Nordens främsta växthus inom basket för både spelare och ledare.” – Stefan Barenthein Klubbchef Alvik Basket

GO ALVIK!

Rulla till toppen