Äntligen säsongsstart för Alviks Herrlag!

På lördag startar säsongen för vårt herrlag med uppkast 14.00. I år är laget väldigt ungt och man har också fått en ny coach, Stefan Zivkovic. Det är en hel del spelare som försvunnit och många yngre som fått ta klivet upp denna säsong. Förra årets poängmaskin Jonas Rusom är inte längre kvar i truppen så nu får någon annan kliva fram och ta den rollen. Det ska bli otroligt spännande att följa detta nya, unga och talangfulla lag på deras resa den här säsongen. 

“Med en snittålder på 17.6 år så har Alvik Basket förmodligen det yngsta laget i serien. Alvik är Nordens växthus för talanger, vi är väldigt stolta över ha så pass bra unga talanger i vår förening. Vi som förening har som mål att ge våra unga spelare en chans att spela på senior nivå. Inte bara spela utan även känna att de har en roll och att de utvecklas. Men med det sagt så kommer vi göra allt vi kan för att spela så bra basket som möjligt. Jag som coach kan knappt vänta till seriepremiären och jag vet att mina spelare känner samma sak, vi ses i Åkeshov.” – Stefan Zivkovic Head Coach

Förra året gick det väldigt bra för vårt herrlag och allt pekar på att tåget bara påbörjat sin resa. Se upp för tåget från Alvik. 

Säsongens första match spelas mot Aros basket från Västerås.

Alvik – Aros Basket
Datum: 24 september
Uppkast: 14.00
Plats: Åkeshovshallen

Kom till Åkeshov och stötta herrlaget!

GO ALVIK!

Rulla till toppen