Herrarna åker till Umeå

På söndag klockan 15.00 har herrlaget uppkast i Umeå. Andra matchen för säsongen och det ska bli roligt att se hur laget spelar när premiärnerverna lagt sig. Laget hade en riktigt fin start på säsongen i lördags som tyvärr slutade med förlust. Dom hade många fina sekvenser att ta med sig från matchen första matchen. 

Coach Stefan säger att det är en bra känsla inför matchen och man ska fokusera på att spela sitt spel. Han poängterar också att laget kommer få jobba hårt för varje vinst och att alla är mycket väl medvetna om det eftersom laget är så ungt. 

”Vi måste ta små babysteps framåt varje dag, lyckas vi göra det kommer vi utvecklas mycket under säsongen, både som lag och individuellt” – Stefan Zivkovic 

Lycka till på söndag! GO ALVIK GO! 

Rulla till toppen