Hemmamatch mot Åkersberga.

På lördag tar herrlaget emot Åkersberga i Borgen, detta med uppkast 17.00. KOM OCH TITTA!

Herrlaget är sugna på att ta sin första vinst för säsongen och behöver allt stöd dom kan få av publiken. Det kommer vara två lag som spelar om sin fösta vinst för säsongen så vi kan räkna med att det blir fart och kämpaglöd när lagen drabbas samman på lördag. 

Alvik kommer från två förluster där man verkligen spelat bra basket men där små saker gjort att det vänt i slutet och man har inte kunnat knyta ihop säcken tillräckligt hårt. 

Coach Stefan säger såhär om lördagens match: ”Åkersberga är ett stabilt lag där alla kan spela. Dom är väl coachade. Vi måste spela bättre försvar, det kommer ner till det och att göra färre misstag. Håller vi våra turnovers nere och spelar bra försvar har vi bra chanser”. 

Vi ser fram emot att se matchen på lördag. 

LYCKA TILL!

GO ALVIK!

Rulla till toppen