FO7 spelar EGBL!

I år kommer vi under säsongen att vara med i EGBL (Nordeuropeisk liga) där vi kommer att spela 3-4 omgångar. Nu är det dags för första omgången som spelas i Riga. Vi spelar i U16 klassen som enda svenska lag tillsammans med 11 andra lag från 7 olika länder (Finland, Slovakien, Estland, Lettland, Litauen, Luxemburg och Ukraina). 

”Ska bli väldigt kul för tjejerna att få möta annat motstånd än de normalt gör och nyttigt att lära sig hantera det ”internationella” med allt vad det innebär. Är säker på att detta kommer utveckla tjejerna mycket och bli ett härligt basketminne. Och såklart känner vi alla enorm stolthet att få representera Alvik även utanför landets gränser. Vi lovar att ge järnet iaf”, säger coach Kalle Håkanson

Alla matcher går att se på: http://www.egbl.eu/

Spelschemat:

DateTime (svensk tid)HemmaBorta
7 okt9:30U15W LTU Kaunas , LithuaniaAlvik
7 okt15:30AlvikDaugavpils , Latvia
8 okt08:00MOBI Brovary , UkraineAlvik
8 okt14:00AlvikRidzene Riga , Latvia
9 okt08:00HBA PHYK Cadets, Finland Alvik

PS Ni kan följa äventyret på instagram @alvikbasket.f07

GO ALVIK!

Rulla till toppen