ALVIK F-07 OCH BASKETBATALJERNA I BALTIKUM.

Vi är nu på väg hem från Riga, och första omgången i EGBL. 
Vårt facit blev 3 vinster och 2 förluster. 
Svårt att förlora, men det är just det som vi behöver lära oss då det inte händer ofta. Innan har vi kommit undan med vissa saker utan att det kostar så mycket. I EGBL är alla som är här några av norra Europas bästa spelare och konkurrensen är stenhård, med flera landslag och många landslagspelare i akademier. Få rena klubbar är här och inga kvartersklubbar som vi. Alla spelare är tuffa, alla är snabba och alla matcher är hårda. 
I det skarpa ljuset blir det tydligare vad vi behöver träna på.  Så vi ska vara nöjda med 3 bra vinster, en hel påse med läropengar och ett bra läge att fortfarande kvalificera oss till Superfinalen. Vi kan slå de lagen nästa gång, kvalitén saknades inte.
Jättetråkigt att vi tappade Hanna efter typ 4 min i första matchen med en grövre stukning, tråkigt för henne och tråkigt för laget. Kanske hade vi fått andra resultat med Hanna men så är idrotten. Och vi är här för att lära som sagt. 
Roligare då att se att våra tjejer har teknik för högsta internationella nivån (även om vårt skytte utifrån var en bit ifrån vad vi brukar vara.) Kul också att alla spelare stred stenhårt  i de tuffa matcherna, och ingen gnällde när det smällde, vi har ordentligt tuffa tjejer.  Lisen kom med i All star team. 

Nu ska vi hem och fortsätta utvecklas. 💛💚

Stolta coacherna Kalle, Olle & Johan

Rulla till toppen