Alvik Basket Ledarakademi

Vi vill erbjuda dig möjlighet att växa som ledare. Vi i Alvik Basket gör just nu en storsatsning på unga ledare och har nedan flera möjligheter att hjälpa dig ta nästa steg som ung ledare.  Alvik Basket Ledarakademi……är en plattform för unga ledare att utbilda sig och växa som person. Genom föreläsningar, workshops, diskussioner, självstudier med mera kan du utöka din verktygslåda i din roll som tränare och ledare. Konceptet innebär även en del aktiviteter utanför basketen, mentorskap från erfarna ledare i föreningen, besök av ledare externt utanför föreningen, mat/fika på varje tillfälle och mycket mer. Ledarakademin inriktar sig till ledare eller spelare som vill bli ledare i åldrarna 14–20 år och med ambition att leda Alvik Basket i framtiden. Även unga ledare som var med förra året är välkomna till detta nya koncept. Nedan kan ni se de datum vi kommer att träffas. Ni behöver inte vara oroliga för matchkrockar då vi kommer föra dialog med era tränare och hjälpa er planera in dessa.   

Första träffen (tipoff) sker fredagen den 28 oktober kl 19.00 – 21.00 i Åkeshovshallen med en timmes informationsmöte kring upplägg, förväntningar etc följt av en timmes bowling som aktivitet för att lära känna varandra bättre samt ha roligt tillsammans.

 Är Du intresserad vänligen anmäl dig här senast fredag 21/10.


Domare/Matchledare
Är du intresserad av att vara matchledare på EBC/EB nivå (U8-12) eller kanske vill du döma 5v5 basket från åldrarna U13 och äldre. Välj själv när du vill döma de helger du kan och få bra ersättning samtidigt som du får utföra bra fysisk aktivitet.  För Matchledare A + B kommer utbildningen äga rum söndag den 23 oktober kl. 9.00 –12.00 i Stora Mossen Idrottshallarna sedan även praktikmatcher i EBC samma dag. Du behöver vara minst 14 år gammal eller fylla 14 år detta år. För dig som vill döma direkt till 5v5 basket går det bra att gå en grundkurs som vi kommer anordna internt i okt/nov och där ni kommer att kunna döma direkt. Datum kommer inom snart.  För dig som vill vara matchledare på EBC/EB nivå och/eller domare på 5v5 nivå anmäler du dig här.    

Hör av Dig om du har frågor eller funderingar.   

Med vänliga hälsningar

Mady Mahdy

Barn- & Ungdomsansvarig

Rulla till toppen