Bortamatch för damerna, men inte vilken bortamatch som helst..

Denna gång står Sjuhärad från Borås för motståndet och just där spelar Elin Ljunggren och Paula Juhlin, två spelare som har många säsonger bakom sig med betydande roller i Alviks damlag. Just Elin och Paula är två spelare som coach Mady vill lägga lite extra fokus på under matchen, dom två och amerikanskan Elmore. Han säger också att det kommer bli en tuff kamp men att det blir svårt för Sjuhärad om Alvik lyckas stoppa de här tre spelarna. 

Sjuhärad kommer från två tunga förluster och är troligen väldigt revanschsugna, det är även hemmaplan och ROSA MATCHEN.

Alvik har startat säsongen med 2 bortamatcher, som slutat med segrar. Detta blir den tredje bortamatchen i rad men Coach Mady ser det dock som något positivt och säger att man försökt använda det som tillfället för spelarna att spendera mycket till ihop. 

Matchen spelas på lördag med uppkast 15.00.  Den här matchen vill man inte missa!

SE MATCHEN HÄR!

GO ALVIK!

Rulla till toppen