Äntligen hemmapremiär!

Damerna spelar sin första hemmamatch för säsongen på lördag och det till förmån för Bröstcancerfonden, det är ROSA MATCHEN!

Alla går in gratis men kan swisha en valfri summa som oavkortat går till bröstcancerforskningen. Kom och bidra till detta viktiga ändamål du med! 
Vi kommer även hedra och hylla Axel Forssell som tyvärr hastigt gick bort innan sommaren. Axel spelade i Blixtarna och var med och coachade Blixtarna Jr, Axel var även en fantastisk kraft och hjälpte alltid till vid damlagets alla hemmamatcher.

Uppkast är 15.00 och vi välkomnar EOS. Eos kommer från tre förluster och är med all sannolikhet sugna på en vinst, vi kan nog räkna med en tuff match. Någon att se upp med i bortalaget är Deja Church som snittar 22 poäng per match såhär långt. Det är också en spelare som coach Mady nämner inför matchen. 

”Alla är friska i nuläget och vi hoppas ställa upp med full trupp. Vi bygger vidare från våra tidigare matcher med hög intensitet i både anfall och försvar. Vårt mål är att trötta ut EOS och gå på deras misstag. Vi behöver ha koll på deras amerikanskor Church och Sanders samt danskorna Hesseldal och Seilund. Vi är sjukt taggade på att spela hemmapremiär för Alvikspubliken”. – Coach Mady Mahdy. 

Nu kör vi Alvik!

Ta med syskon, mormor, morfar och grannen och kom på basketfest, för nu ÅKER vi!! 

GO ALVIK!

Rulla till toppen