Hemmamatch för Utveckling Dam

Det är dags för match i Stora Mossen för Utveckling Dam. Motståndet står RIG Luleå för och det är ett hungrigt Alvik som kommer spela på lördag efter veckans förlust mot Fryshuset.

”Senast mot Fryshuset gör vi säsongens första plattmatch där både jag och tjejerna är besvikna över en prestation som hittills har varit väldigt olik oss. Men, vi är sjukt säkra på att vi kommer studsa tillbaka och vara fullt fokuserade och redo till lördagens batalj mot RIG Luleå. RIG som likt oss är ett spännande ungt lag är än så länge obesegrade i serien och går från klarhet till klarhet. Vi ser fram emot att ge dom en rejäl utmaning på lördag, vi kommer komma väl förberedda och tjejerna är sjukt taggade!” – Daniel Nilo Head coach

Uppkast: 12.00
Var: Stora Mossen
När: 5 november

Rulla till toppen