HöstlovsCamp & HöstlovsSkoj levererade!

För första gången har Alvik Basket arrangerat två läger på Höstlovet. Ett camp för de äldre spelarna och ett höstlovsskoj för våra allra minsta. Två lyckade läger där det på Höstlovscampet blandades basket med fys, intervjuer med våra två amerikanskor i damlaget och självklart avslutades dagarna med matchspel och tävlingar. Vi vill tacka alla deltagare och ett stort tack till ledarna på lägret som spelar i vårt damlag samt herrlag. Ett extra stort tack till Stickan som ser till att alla kan äta lunch och mellanmål i lugn och ro.

Höstlovsskoj där våra yngsta spelare var med hade hela Stora Mossen för sig själva. Här spelades det basket, byggdes hinderbanor och avslutades med bakning och lek. Tack till alla härliga kids, och ett stort tack till våra spelare från Utveckling dam och Herrlaget som var ledare.

GO ALVIK!

Rulla till toppen