Säsongens tuffaste match för Damlaget

Damlaget åker på onsdag ner till Södertälje för att ta sig an deras stjärntäta lag. De har spelare som Alviksfostrade stjärnan Klara Lundkvist, Systrarna Elin och Frida Eldebrink och Louise Halvarsson. Södertälje satsar på guldet i år så det kommer bli ett tuff match för damlaget på onsdag men coach Mady säger att Alvik är mer än redo för utmaningen och går för att spela sitt spel. Ett spel som varit otroligt framgångsrikt såhär långt. 

Alvik ligger just nu på en femte plats och en vinst kan ta dem upp i ledning, vilket är otroligt bra för ett helt nytt och ganska ungt lag. 

Alvik är såhär långt obesegrade för säsongen, något vi inte kan säga om Södertälje som förlorade mot Luleå i helgen. Det blir en otroligt spännande och rolig match på onsdag, gör som oss och bänka dig framför SBL dam Play och se matchen, eller kom till Södertälje och se matchen live, uppkast är 19.00!

HÄR SER DU MATCHEN!

”Södertälje går hårt för guldet och har värvat bra spelare, vi ser detta som en bra utmaning för oss eftersom de likt oss vill spela intensiv och fysisk basket. Vi kommer följa vår spelidé och vara konsekventa i det. Det kan dyka upp någon ändring som vi testar, absolut. Vi har två tuffa matcher denna vecka och ställer först in oss på Södertälje för att utföra en bra match från vår sida” – Coach Mady. 

På lördag den 12 november tar Alviks Damlaget emot Högsbo hemma i Borgen kl 15.00.

GO ALVIK!!

Foto: Henrik Fontin

Rulla till toppen