Alviks damlag välkomnar Högsbo till Borgen på lördag!

Alvik som är det enda obesegrade laget i damligan såhär långt tar emot Högsbo på hemmaplan. 

Högsbo har inte startat lika starkt utan kommer upp, troligen taggade på en seger, med 1 vinst och 4 förluster i bagaget. Alvik å andra sidan har 4 vinster i SBL-Dam och 2 vinster i Svenska Cupen med sig varav de två senaste segrarna efter troliga förlängningar, senast mot Södertälje. Vi kan väl anta att dom känner vind i seglen och att tåget verkligen fått upp ångan. 

Det är bara början av säsongen men vi alla är spända och taggade att se vart detta bär oss. 

I matchen mot Södertälje kom vi in med lite för mycket respekt och den här matchen vill vi starta starkt och sätta tryck från start med vårt högintensiva försvar och snabba uppspel. Vi använder självförtroendet från gårdagens match samtidigt som vi är ödmjuka inför motståndet, säger coach Mady om lördagens drabbning. 

Uppkast är 15.00 i BORGEN, kom dit och heja fram vårt damlag och se till att vinsttåget fortsätter ånga på! 

GO ALVIK!

Rulla till toppen