FÖRÄLDRACOACHNING

Vi vill bjuda in er alla till en coachclinic med temat FÖRÄLDRACOACHNING som kommer att beröra många av de delar som föräldracoacher möter dels utmaningar samt vägledning med lösningar och tips som kan vara nyttiga för er. 
Denna clinic äger rum söndag 11 december 17.30-19.00 i Scandic Alvik och ni anmäler er till mig (mady@alvikbasket.nu) senast måndag 5 december. Vi rekommenderar starkt att komma om ni är ledare och förälder. Även ni som ej är föräldracoacher är välkomna också då det finns verktyg för er att ta med er.
Det är gratis och alla som kommer bjuds på kaffe och fika.

Introduktion Utvecklingstränare
För er som ännu inte utbildat er finns ett utbildningstillfälle söndag 27 november kl.15.30-18.30 i Åkeshovshallen med mig som utbildare. Ni anmäler er via www.basketutbildning.se där ni först anmäler er till kursen Introduktion Utvecklingstränare och sedan på den fysiska träffen med på detta datum söndag 27 november. Hör av er till mig om ni behöver hjälp med något.

Grund Utvecklingstränare
För er som genomgått Introduktion Utvecklingstränare kan ni anmäla er till nästa nivåutbildning som sker under tre tillfällen där första är digital nu på söndag 20 november 13.30-16.30 med utbildare Patrik. Anmäler likt ovan först på tillfället och sedan på datumet (digitala träffen). Hör av er till mig om ni behöver hjälp med något.

Har ni redan anmält er till något av dessa utbildningar ovan kan ni bortse från detta. Dock anmäl er gärna till clinicen med föräldracoachning.

Vad roligt att många som utbildat sig och vi hoppas många fler anmäler sig.

GO ALVIK!

Rulla till toppen