Alviks Damlag åker ner till Mark.

Efter en tung vecka har damerna fått vila upp sig och är redo att resa ner till Mark. Mark är ett tufft lag som har vunnit mot Luleå och Norrköping så det ska bli intressant att se om motståndet passar Alvik. 

Mark ställer upp med 4 amerikanskor som Alvik såklart måste se upp med. Alvik ligger just nu tvåa i tabellen efter Luleå som har en match mer spelad. Vinner Alvik på söndag har dom återigen chans att knipa första platsen och är fortfarande det enda obesegrade laget i SBL-Dam.

”Vi kommer åka ner till Mark med 10 spelare fullt taggade på kampen! Det kommer bli en tuff match men vi är redo att fajtas. VI blickar alltid framåt mot nästa match och nu är det Marks tur att utmana oss!” – Coach Mady. 

Uppkast är på söndag 16.00 och du ser den som vanligt på SBL-dam play, DU SER DEN HÄR!

Rulla till toppen