Herrlaget tar emot Sundsvall i Borgen.

Alvik tar emot tabelljumbon Sundsvall hemma i borgen på lördag och det är bara en match som skiljer lagen åt, Alvik har en seger och Sundsvall har ingen. Vi kan ju vara rätt säkra på att Alvik tänker hålla det så och själv ta sin andra seger för säsongen. 

Det är lite omställningar i herrlaget där coach Stefan är överens med Alvik Basket att bryta sitt kontrakt då han inte får ihop coaching med sin privata karriär. Istället kliver Mikael Wester in tills man hittat en ny coach, annons för det ligger ute om du är intresserad att söka. 

Det intressanta med denna match är att man har Sundsvall back to back och möter dem igen 11 december. Det ger ju en speciell situation där båda lagen kan fokusera väldigt mycket på ett returmöte direkt när slutsignal ljuder efter lördagens match. Det gör att denna match blir viktig och att man gärna vill ta två segrar i det här läget. Det kommer bli spännande att följa och se hur det kommer utspela sig. 

Alvik fick tag på Sportchef Mikael Wester för att höra hur han ser på matchen mot Sundsvall. 
Spelarna är i grunden så skickliga att det inte behövs några stora ord eller förändringar säger Mikael Wester. Vi vet att vi har ett ungt och hungrigt lag som vill utvecklas och ta sig framåt i sina basketkarriärer, så all cred till killarna i denna tuffa situation, fortsätter en förväntansfull Mikael. 

Vi hoppas att alla Alvikare tar sig till Åkeshovshallen för herrarnas nystart i BasketEttan. 

Vi ses på läktaren!

Kom och heja fram vårt herrlag till vinst mot Sundsvall klockan 15.00 i VÅR BORG. 

GO ALVIK!

Rulla till toppen