ÄNTLIGEN match igen – Alvik välkomnar Östersund till Borgen

Vi hoppas på publikfest och mycket ljud! Kom igen nu Alviksfamiljen, slut upp och heja fram vårt otroliga damlag till säsongens 7:e raka seger. Se till att vi kan fortsätta vårt obesegrade tåg genom SBL Dam.

Alvik har haft ett rasande tempo i inledningen av SBL dam och med bara ett par matcher kvar innan julledigt tar man emot Östersund hemma i Borgen. Östersund som förra året spelade övertygande och som vi vet är giftiga kommer med 5 vinster och 2 förluster, senast mot Norrköping Dolphins. 

Det kommer bli en tuff match och NU behöver HELA Alvik basket sluta upp och vara den sjätte spelaren för vårt damlag. Pris för bästa skylt utlovas och jag tycker att vi tar upp kampen med de andra lagen i SBL-Dam om vilket lag som har bäst publikstöd. VI SKA VINNA! Ta med trumpeten, pruttkudden och slipade stämband så skapar vi MAXAT ljud i Borgen imorgon. 

FINNS DET ETT BÄTTRE FREDAGSMYS? NEJ, är det enkla svaret. 

”Vi har fokuserat mycket på våra detaljer i anfall och försvar och byggt vidare på vår spelidé. Vi vill behålla vårt högintesiva försvar i kombination med vårt snabba uppspel. Vi behöver ta bort Kelliher(#52) som är duktig under korgarna samt deras trepoängsskytte för att göra det svårt för dem. – Coach Mady Mahdy.

GO ALVIK!

Rulla till toppen