Damlaget tar emot Norrköping!


Det kommer bli en drabbning nu på lördag när Norrköping kommer upp till Borgen. Norrköping och Alvik är enligt coach Mady två ganska lika lag med unga spelare och två bra amerikanskor. Det är också två lag som är rätt jämna i tabellen. Alvik snäppet bättre med 6 segrar och 2 förluster. Norrköping 5 segrar och 3 förluster. Nu tar vi och samlar alla vi känner och skapar en stämning där våra damer kan kräma ut allt och dra ifrån Norrköping lite till. 


“Norrköping är en bra matchup för oss, där deras lag liknar vårt ganska mycket med många unga spelare och två duktiga amerikanskor. Norrköping är ganska samspelta och konsekventa i sitt spel och det kommer vara viktigt för oss att följa vår spelidé tillsammans för att kunna styra matchen på lördag. Vi hoppas att Alvikspubliken kommer och stöttar oss som de gjort hela hösten.” – Coach Mady Mahdy. 


Uppkast: Lördag 17 dec kl 15.00
Vi fortsätter vår tävling om att bli Sveriges bästa publik! Vi ska låta, vi ska heja och vi ska vara den sjätte spelaren för vårt ALVIK! 

KOM IGEN NU ALVIK BASKET! 
Vi ses på lördag!

GO ALVIK!

Rulla till toppen