Herrlaget åker till Västerås för revansch.

Herrlaget beger sig till Gurkstaden Västerås för att möta topplaget Aros Basket. Matchen spelas på lördag 17/12 kl 16:00. 

Lagen möttes i premiären, i vad som kom att bli en väldigt jämn tillställning som avgjordes i sista minuten. Nu hoppas herrlaget på revansch. Aros ilgger tvåa i tabellen och Alvik på samma plats om vi vänder på tabellen. Inte helt rättvist då många matcher kunnar gå helt åt andra hållet och vi hoppas på att matchen på lördag gör just det. Med två segrar i ryggen och vetskapen om att förra mötet var jämnt finns det ingen anledning att tro att denna match inte kommer bli, om möjligt, ännu jämnare. Spännande kommer det bli, det kan vi räkna med.   

– Vi ser mycket fram emot att åka till Västerås för en av de tuffaste bortamatcherna på säsongen. Vi hoppas att ta med oss det fina spel och den lagandan som vi haft de senaste matcherna säger herrlagets coach Mikael Wester.

Laget får med sig en supporterskara till matchen, då flera Alvikare bestämt sig för att åka med till Västerås och heja fram herrlaget i den sista matchen 2022. 

GO ALVIK!

Rulla till toppen