Årets sista match!

Damlaget åker till Uppsala för sista matchen innan jul. Det har varit några tuffa matcher för damlaget samtidigt som spelare varit sjuka och haft en del skavanker. Det har lett till tre raka förluster men nu verkar det som att alla spelare är hela och man hoppas få till bra träningar inför matchen och sedan ge Uppsala en ordentlig utmaning. 
Båda lagen hade riktigt bra starter på säsongen och har haft det lite tufft under de senaste matcherna. Det gör dem båda revanschsugna så vi kan vänta oss en riktigt tuff match. Det känns som att det här är den jämnaste SBL säsongen på länge. Alla kan slå alla på en bra dag vilket gör varje match så spännande. 


“Vi hoppas vara många på träningarna dessa dagar innan matchen för att ha bra träningar med grym intensitet, allt för att utmana Uppsala ordentligt på onsdag. Det blir en jämn kamp mellan lagen som haft en en bra start och sedan svagare matcher på senaste tiden. Vi kommer dock vara hungriga och ge allt vi har på onsdag.” – Coach Mady

Ni ser matchen HÄR!

UPPKAST KL 19.00
21 DECEMBER

Rulla till toppen