Tung förlust för damerna.

Damerna fick en mardrömsstart mot Uppsala i sista matchen innan uppehållet. 
Matchen började bra i fyra minuter sedan kom periodens svacka och Alvik gjorde inga poäng på 3.5 minut medan Uppsala producerade 11. Den ledningen skulle hålla sig resten av perioden som sen slutar med 26-14. 

Alvik startar andra perioden med en 6-0 run och efter 4 minuter ligger man bara under med 4 poäng. Uppsala drar ifrån till 10 och Alvik kommer ikapp. Sådär håller det på hela perioden som slutar 17-23. 

Tredje perioden blir en jämnare historia som Uppsala vinner med 2 poäng efter att Alvik ändå varit så nära som ett två poängs underläge. Man ligger vid ett tillfälle under med hela 15 poäng som sedan slutar i ett 8 poängs underläge i för fjärde perioden. 

Och fjärde perioden kommer också att bli en jämn historia för det går upp och ner, fram och tillbaks med poäng. Alvik lyckas inte knyta ihop säcken den här matchen och den fjärde perioden slutar 23-26. Man var så nära som på en poäng, det hade verkligen kunnat gå hur som helst. 
Slutresultat 84-79 

” Vi startar för aggressivt och hamnar tidigt i foulproblem. Det blir en rörig match åt båda hållen och vi får jaga oss ikapp. En del slarv, en del tuffa beslut mot oss. Vi tar med oss lärdomar även från denna match och gå in i break nu fram till årsskiftet för att sedan börja om på nytt och jobba vidare med vårt bygge och spelidé.” -Coach Mady. 

Sofies Lista 
1. Höjd skottprocent på nyckelspelare 
2. DeCostas 18 returer och 28poäng, vilken sjuk double-double.
3. Proctor 68% på tvåorna 
4. DeCosta drar 8fouls 
5. Ett minus att laget bara har 8 assist 

Bästa match spelar damerna 7 januari i Borgen då man tar emot Luleå! 
Då kör vi igen publiken!!

Rulla till toppen