VÄLKOMMEN FATOU JALLOW!

Vi är oerhört glada att hälsa Fatou välkommen till Alviks Damlag! 

”Det känns spännande att Fatou signar med oss, hon har varit med oss hela försäsongen och efter sin vistelse i Tyskland är vi glada att få in Fatous erfarenhet och spelstil och hon har redan kommit in bra i gruppen.”- Mady Mahdy 

Fatou började spela basket i Solna för sen spel i Fryshuset och har sedan varit på Junior College i två år, Cowley & Salt Lake och avslutade sina sista 2 år på Bryant University i Rhode Island. Fatou kommer nu senast från spel i Tyskland för Gisa Lions. 

”Det känns skönt att vara tillbaka i Sverige igen efter att ha vart utomlands i några år. Jag är tacksam för denna möjlighet och ser framemot att spela för Alvik.” – Fatou Jallow

Karoline Lundin har valt att lämna Alvik för att flytta hem. Vi önskar henne lycka till! 

Tyra Carlsten Handberg är kvar i Alvik Basket som tränare för Damer U19 samt Kids Club. Tyra har valt att fokusera på sin civila karriär vid sidan av coachande i Alvik. Vi är oerhört glada att Tyra fortfarande är kvar hos oss som coach. 

Nu på lördag den 7 januari kl 15.00 vill man se Alviks Damlag möta Luleå i Åkeshovshallen! 

GO ALVIK OCH VÄLKOMMEN FATOU! 

Rulla till toppen