Alvik går ut hårt direkt efter uppehållet!

Efter 17 dagars uppehåll för jul och nyår är damlaget tillbaka och möter tufft motstånd direkt. 
Senast lagen möttes var spelet upp och ner för Alviks del med långa glimtar av otroligt spel och vi vet att det finns i laget. Luleå är en sammansvetsad trupp som är favorittippade år efter år. Senaste matchen lagen emellan slutade 92-50 och målet med lördagens match är enligt coach Mady att spela bättre än senast. 

”Vi har haft ett break där alla fått spendera tid med sin familj och återhämta sig från hösten. Vi fortsätter att bygga vidare på det vi jobbat med under hösten för att utveckla alla våra äldre och unga spelare. Luleå nu på lördag blir tufft men vi är på plats för att fightas och spela bättre än vad vi gjorde senast.”- Coach Mady

15.00 är det uppkast i Borgen, se till att vara där och heja fram vårt damlag! Det kommer hända massa kul för alla som är på plats! Godisregn och det kommer även att bjudas på glass!

GO ALVIK!!

Rulla till toppen