Dags för hemmamatch igen!


På lördag är det dags för alla att ta sig till ÅKESHOV, vår BORG för att stötta vårt damlag till vinst. Samtidigt får vi se riktigt bra basket. Damlaget visade i matchen mot Norrköping att de är tillbaka efter en lite tuffare period, tillbaka och redo att ta sig an uppgifterna som kommer deras väg. 
Senast lagen möttes vann Alvik med betryggande 14 poäng. Mark har 4 amerikanskor men har inte riktigt fått det att stämma under säsongen. Alvik däremot vet vilket spel och intensitet dom måste upp i för att fightas på riktigt. 
“Vi har en bra känsla från senaste matchen mot Norrköping, känns som att vi är på rätt spår igen. Nu möter vi Mark som brukar spela tufft i 40minuter. Det gäller för oss att ta kommandot från start och använda vår fart mot dem åt båda hållen.” – Coach Mady Mahdy. 
Så, nu ska vi alla ta oss till Borgen på lördag och hjälpa vårt damlag att fortsätta tuffa på i rätt spår. VI måste sluta upp som publik och vara ÄKTA ALVIKARE för vårt damlag, för ALVIK!
VI SES DÄR! 

16.00 är det uppkast och vi lovar er en fest!
GO ALVIK GO! 

Foto: Harald Weidinger

Rulla till toppen