USM, OMGÅNG 3!

I helgen spelar fyra Alvikslag omgång tre i USM, otroligt spännande, och alla Alvikare hejar på er.

HU16 spelar omgång 3 i Spånga. För motståndet står hemmalaget Spånga, Central och Danderyd. En ren Stockholmsgrupp alltså! De två bästa lagen i varje grupp går vidare till omgång 4, “Elite eight”. Efter en hel del sjukdomar och skadeproblem de senaste månaderna har vi nu 12 av 14 spelare tillgängliga, och hoppas att till helgen hitta tillbaka till det fina spel vi hade i höstas. Vi räknar med tre tuffa matcher, men målsättningen är såklart att gå vidare till nästa omgång!
/Ervin, Grigoris och Håkan 

“Vi är taggade på att spela i Åkeshovshallen, alltid kul! Laget hoppas på att många kommer och hejar och självklart kommer vi även hänga kvar under Damlagets hemmamatch kl 16.00 på lördagen. Motståndet den här helgen står Marbo, Östersund och BYN Basket Sunderbyn för. Vi hoppas på roliga matcher och bra basket. Vi ses i Åkeshovshallen!” – DU16

“HU15 reser till Göteborg för Omg 3 i USM. Det ska bli riktigt spännande med en jättetuff grupp med Blackeberg, Högsbo och Helsingborg. Vi har laddat med hård basketträning samt mental träning. Vi siktar på att ta oss vidare och att ha riktigt kul!”- Staffan Folin

DU15 reser hela vägen till Luleå. Vi kommer möta tufft motstånd, men vi är taggade, det här ska bli kul”-DU15

lYCKA TILL!

Rulla till toppen