Sagan fick ett slut

 
Alviks damlag åkte ner till Norrköping för semifinal i Svenska cupen. Motståndare denna match vad Luleå. Vi vet ju att dom är bra, riktigt bra. 
Luleå vann övertygande och det var egentligen aldrig en fråga om. Utan det var snarare skrivet redan innan men det som var otroligt bra var hur Alvik stod upp i matchen. Det var mycket bättre än de två tidigare mötena. Även om varje period vanns av Luleå och oftast med god marginal så gjorde Alvik en riktigt bra match. Dom kämpade tillsammans som lag och ska vara nöjda med sin insats. 
Bara att komma till en semifinal i Svenska Cupen är ju bara det helt otroligt. Vi hoppas att spelarna klappar om sig själva och tar med sig att dom trots förlust, gjorde en bra match som laget kan vara stolta över. Luleå gick ju och vann Svenska Cupen i finalen på söndagen som spelades mot Norrköping, även det en klar seger till slut. Det ger Luleå spel i Europa Cupen nästa säsong. 

Coach Mady är också nöjd trots förlusten och säger såhär efter matchen: Vi spelade mycket bättre än vi gjort tidigare mot Luleå och stundtals lyckas vi stoppa dem i försvar. Sedan är de mycket mer erfarna och större än vad vi är, då blir det tufft. Alla våra spelare som kom in igår gjorde bra ifrån sig och detta var bra erfarenhet för oss som lag. 


GRYMT JOBBAT ALVIK!

Foto: Andres Alfvin

Rulla till toppen