BLIXTARNA SPELADE I SUNDSVALL!

Basketligan Special är Sveriges officiella basketliga för personer med intellektuell funktionsnedsättning. 

25 lag och 300 spelare spelar 30 matcher. Med ett disko däremellan.

Det blir en händelserik helg i Sundsvall för Blixtarna. Det är första gången som en omgång spelas i Sundsvall i deras nya hall, man bjuder in de kamratliga konkurrenterna i Basketligan Special till sitt nya hem i Baldershallen.

Äntligen dags för en ny omgång och Blixtarna är så laddade. Blixtarna har haft bra träningar och känner sig redo för matcher. Extra kul att de har två nya spelare som är med på sin första turnering. Förutom alla matcher ser Blixtarna fram emot att träffa alla andra lag och ha en kul helg tillsammans!

“Vi mötte tufft motstånd i omgång 2 och förlorade våra 3 första matcher. Inför den sista matchen pratade vi om att strunta i siffrorna och bara kämpa, peppa varandra och ha kul. Alla stäppade upp och gav allt. Matchen slutade oavgjort men det kändes som en stor seger för alla. Otroligt stolt över allas insats och hur fina alla är mot varandra.” – Anna Barenthein Coach

Go Blixtarna!

Rulla till toppen