Alvik möter Uppsala i Åkeshovshallen!

Revanschsuget Damlag tar emot Uppsala nu på onsdag!  Senast lagen möttes var det en jämn historia där en lite svag start satte käppar i hjulet för Alviks Damlag. 12 poängs underläge efter första perioden blev svårt att äta igen. Förlusten då skrevs till 84-79.  Där här gången tar vi emot dem i vår BORG och då är det lite omvända roller!  ”På onsdag blir det en spännande kamp, både vi och Uppsala har liknande spelartrupper och senast vi möttes vann de knappt på deras hemmaplan. Nu är de hos oss och vi vill inget annat än att ta revansch mot dem. En match ni inte vill missa.” – Mady Mahdy  

Det är uppkast kl 19.00! Kom och stötta Alviks Damlag. Förutom spännande basket bjuder vi på tävlingar, DJ och godisregn. Det här vill du inte missa!  Vi ses nu på onsdag i Åkeshovshallen. Kom och gör vår BORG till en kokande gryta! 

Ni som inte har möjlighet att komma till Åkeshovshallen ser matchen HÄR!!

GO ALVIK! 

Foto: Henrik Fontin

Rulla till toppen