Äntligen en vinst för Alviks damer, och på lördag åker man till Östersund!

 
Efter en gäng förluster i rad där Alviks Damlag inte riktigt fått det att stämma satte man tonen tidigt i matchen mot Uppsala. 
Alvik startar taggade och redo att spela och tar ledningen direkt. Den ledningen håller Alvik matchen igenom och vinner komfortabelt! 
Coach Mady beskriver vinsten såhär: Det var främst defense, vi spelade disciplinerat och intensivt försvar som gjorde att vi inte släppte in Uppsala i matchen och att vi klarade av att kontrollera matchen igenom. Sedan var det en fördel att vi lyckades starta matchen med en ledning som vi sedan höll igenom. 


På lördag åker laget till Östersund och med den här matchen i ryggen får vi anta att det blir en jämn historia. 
Senast lagen möttes blev det jämnt på hemmaplanen där Östersund drog längsta strået och vann med 81-88. Detta efter att matchen varit väldigt jämn i tre perioder så lyckades Östersund avgöra i sista perioden.

 
”Vi är laddade och vill fortsätta på den vägen vi startat nu efter uppehållet. Östersund borta är en tuff utmaning men vi är säkra på vårt spel och tankesätt, vi åker upp för att tävla och ta revansch på dem. Vi vill ta bort deras hot från 3p samt inside där de har spets på bägge delar, men vi känner oss mer säkra denna gång i detta” – säger coach Mady Om lördagens utmaning. 

Ni ser matchen HÄR
UPPKAST KL 15.00

GO ALVIK!

Foto: Harald Weidinger

Rulla till toppen