Damlaget åker till södern!

På lördag åker damlaget till värmen i södern, nämligen för att möta Eos i Lund. Hur varmt det blir får nog spelet avgöra. Senast var det otroligt hett då Alvik vann betryggande med 90-76. 

Coach Mady säger såhär inför lördagens drabbning: ”Eos är ett duktigt lag, särskilt på deras hemmaplan. Det blir en tuff match där vi måste respektera motståndet men ändå fortsätta vår defensiva disciplin som funkat senaste matcherna. Samt föra åter vårt snabba anfallspel med högprocentiga avslut. Då ger vi oss chansen att kunna ta ytterligare en seger.”

Ja, de senaste matcherna har verkligen sett bra ut! Blir det tredje raka segern för damlaget på lördag? 
Uppkast 14.30 och matchen kan du se på SBL play dam! Om du inte tänkt åka ner för att se matchen live. Vid en vinst finns det möjlighet, beroende på hur det går i andra matcher, att klättra några placeringar i tabellen. 

Det kommer bli otroligt spännande i slutet av serien!

HÄR SER DU MATCHEN!

UPPKAST 14:30

GO ALVIK!

Rulla till toppen