AQUIRA DECOSTA

Tyvärr tog säsongen slut lite för tidigt. Vi är otroligt ledsna för Aquiras skull men hennes resa har bara börjat och hon har alltid en plats i Alvik Basket!
En skada i knäet hindrar Aquira att slutföra säsongen. 

”Det är tråkiga nyheter gällande Aquira, det är en stark och viktig spelare vi kommer sakna på planen. Det är tråkigt att hon inte kommer avsluta säsongen med oss och inför slutspelet men hon är fortfarande en i laget och vi är tacksamma för vad Aquira bidragit med under säsongen både på och utanför planen.” – Mady Mahdy Head Coach

”Från föreningens sida är det såklart jättetråkiga nyheter, Aquira har inte bara sportsligt utan även som person gjort ett starkt intryck på alla oss inom Alvik Basket. Viktigast nu är att hon får snabb och rätt behandling, med hennes inställning till basketen och livet är vi övertygade om att hon är tillbaka än mer motiverad än tidigare och önskar henne all lycka framöver i sin fortsatta karriär.” – Stefan Barenthein Klubbchef 

💚💛

Rulla till toppen